unsplash-2PODhmrvLik-me

Katso tästä palvelumme

Voit seurata meitä sosiaalisen median kanavissa, mutta jos tilaat uutiskirjeemme, saat tuoreimmat kuulumiset ja tarjoukset kootusti noin kerran kuussa myös sähköpostiisi.

SKP_ICT_IG_Packshot_Montage_IG_ROYAL_460x280-me.jpg

Hiuksillesi

Pidämme huolta ystävästäsi

AIDOSTI KIRKKAAMPI HIUSVÄRI

Värjäys on ollut intohimomme yli 100 vuotta. Jo 50 vuoden ajan IGORA on asettanut markkinoille uusia standardeja, jotta sinä voit käyttää luovuuttasi. Tämä on lupauksemme sinulle. On aika ottaa uusi askel värjäämisessä. On aika tahdä parhaamme- vielä paremmin.


MITÄ ON AITO VÄRI?

Aito väri - Maksimaalista intensiivisyyttä, kirkkaat ja tarkat sävyt. 100% täydellinen harmaanpeitto jopa paksussa ja vahvassa hiuksessa. Häikäisevä suorituskyky ja 100% luotettavuus- jopa haastavissakin värjäyksissä.


AITOA SUORITUSKYKYÄ

IGORA ROYAL peittää harmaat 100%, takaa ultimaalisen värin pysyvyyden ja intensiiviset värin vivahteet. IGORA ROYAL väri levittyy hiukseen tasaisesti, jopa huokoisessakin hiuksessa. Puhtaimmat vaalennusvärit sekä edistyksellinen hoitavuus maksimoivat kiillon ja tehon hiuksessa*. 100% luotettavat, täysin tupsun mukaiset lopputulokset.

SKP_ICT_BLONDME_Looks_Platinum-Purity_Montage_460x745-me.jpg

Paljon tilaa

myllätä ja riehua

BLONDME-VAALENNUS JA -VÄRI

Vaaleiden hiusten rakenne on kaikista haurain, tästä huolimatta värjääjien tulee varmistaa täydellinen hiuslaatu ja loistavat lopputulokset.

BLONDME, johon on nyt sisällytetty edistyksellinen Bonding-järjestelmä, tarjoaa ainutlaatuisen värisarjan, joka voidaan räätälöidä vastaamaan kaikkia yksilöllisiä toiveita ja hiustyyppejä. Helpoilla ja käyttövalmiilla tuotteilla voidaan taata täydelliset blondityylit joka kerta.

Ota yhteyttä

040 5619480

levihair@outlook.com

© Salon Hius Levi. Kaikki oikeudet pidätetään.